Tisztelt Ügyfeleink!

Magyarország New York-i Főkonzulátusának Konzuli Részlege üdvözli Önt.

Főkonzulátusunkon valamennyi ügyintézéshez előzetes időpontfoglalás szükséges. Az időpontfoglalás nélkül érkező ügyfeleket nem áll módunkban fogadni! 

Időpontfoglaláshoz kérjük, kattintson az alábbi elérhetőségre:  https://konzinfoidopont.mfa.gov.hu/home 

Teendők az időpontja előtt:

  • Az egyes foglalható ügytípusokra vonatkozóan a Főkonzulátus honlapja részletes tájékoztatást tartalmaz. Kérjük, hogy az ügyintézés gördülékenysége érdekében a honlapunkon található tájékoztatókat a megjelenés előtt szíveskedjen alaposan tanulmányozni, és az ügyintézésre minden szükséges dokumentumot magával hozni! Kérjük, győződjön meg arról, hogy a megfelelő ügyre/ügyekre foglalt időpontot (például az összes külföldön történt anyakönyvezési eseményt regisztrálni kell Magyarországon)
  • Kérjük, előre nyomtassa ki az összes szükséges formanyomtatványt, és kitöltve (aláírás nélkül) hozza el az időpontjára.
  • Amennyiben az időpontfoglaló rendszerben nem találja a kívánt ügyet, úgy kérjük írjon nekünk emailt az info.ny@mfa.gov.hu címre.

Teendők az időpontján:

  • Kérjük, hogy pontosan érkezzen az időpontjára. Késedelmes érkezés esetén előfordulhat, hogy új időpontot kell foglalnia és egy másik alkalommal visszajönnie a Főkonzulátusra.
  • A kérelmekhez rendszeresített adatlapokat előzetesen nyomtassa ki és azokat minden esetben kitöltve szíveskedjen magával hozni! Ennek hiányában a kérelem beadására nem lesz lehetőség és új időpontfoglalásra lesz szükség.
  • A kérelem benyújtásához szükséges díjakat az időpont alkalmával kell megfizetni, ennek hiányában a kérelmet nem tudjuk befogadni, új időpontot kell foglalnia és egy másik alkalommal visszajönni a Főkonzulátusra.

Tájékoztatjuk, hogy az elkészült iratok átvételre időpontfoglalás nélkül, hétfőtől csütörtökig délelőtt 9:30 és 12:00 vagy délután 13:30 és 16:00 óra közt van lehetőség.
A honlapunk áttanulmányozása után felmerülő további kérdésével kérjük, az info.ny@mfa.gov.hu e-mail címen, illetve a + 1 212 752 0669 telefonszámon keressen minket bizalommal.

Tájékoztatjuk, hogy gyorsított ügyintézésre nincs lehetőség.