Hírek

Idén is megnyílt a jelentkezés a Magyar Diplomáciai Akadémia Diplomataképző Programjára

Április 6-án elindult a jelentkezés a Diplomataképző Program második évfolyamára. A program részleteiről és a felvételi folyamatról további információk érhetők el a Magyar Diplomáciai Akadémia honlapján (www.magyardiplomaciaiakademia.hu) és Facebookoldalán (facebook.com/DiplomaciaiAkademia). Az Akadémia várja minden érdeklődő jelentkezését 2021. május 7-ig!
Tovább

Konzuli díjak 2021

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy 2021. január 1-től változnak a konzuli díjak. Az új ártábla itt található.
Tovább

2020. október 23-án a Konzuli Iroda zárva

A New York-i Magyar Főkonzulátus Konzuli Irodája 2020. október 23-án (péntek) nem tart ügyfélfogadást.
Tovább

DIASZPÓRA FELSŐOKTATÁSI ÖSZTÖNDÍJPROGRAM

A Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram (továbbiakban: Ösztöndíjprogram) célja a magyar gyökerekkel rendelkező külföldi hallgatók magyar felsőoktatási intézményekben folytatandó tanulmányainak kiemelt támogatása. Az Ösztöndíjprogram működtetéséért a külpolitikáért felelős miniszter felel, lebonyolítását a Tempus Közalapítvány látja el. A program – az Európai Unió tagállamai, a Szerb Köztársaság és Ukrajna Kárpátalja megye kivételével – a világ minden országában élő magyar diaszpóra közösségre kiterjed. A Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram pályázat meghirdetésére első alkalommal 2020. év végéig kerül sor a 2021/2022. tanévre történő felvételi jelentkezés érdekében.
Tovább