Hírek

A magyar állampolgárok továbbra is vízum nélkül utazhatnak az Egyesült Államokba

A magyar állampolgárok továbbra is vízum nélkül utazhatnak az Egyesült Államokba - erről állapodott meg Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az amerikai belbiztonsági minisztérium vezetőivel Washingtonban.
Tovább

Megállapodás a magyar és az amerikai Exim Bank között

9af5bfd18457e1c2d189448a2e40bf6682d6e5b2 A magyar és az amerikai Exim Bank megállapodott beruházások, projektek közös finanszírozásáról – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Washington D.C.-ben folytatott tárgyalásait követően.
Tovább

Felhívás - Dorian hurrikán

FRISSÍTVE - A Dorian elnevezésű hurrikán jelenleg Florida partjaitól észak-északnyugati irányba halad, megközelítőleg 8 mérföld/óra sebességgel. A hurrikánt az erőssége alapján jelenleg 2-es kategóriába sorolják, de a kiterjedése jelentősen megnövekedett. Kérjük a térségben tartózkodó magyar állampolgárokat, hogy figyeljék a folyamatosan frissülő időjárási előrejelzést és a biztonsági intézkedéseket.
Tovább

Orbán Viktor beszéde az Amerikai Egyesült Államok fogadásán

2c8b90dcc44685d00afd5f9e3dc8d34c6098eb22 Orbán Viktor beszéde az Amerikai Egyesült Államok július 4-ei nemzeti ünnepe alkalmából rendezett fogadásán, Budapesten.
Tovább

Budapest Forum For Christian Communicators

711258a95a68dc85c80054e1d7416cf35e44c1e5 Európa több szempontból is válaszúthoz érkezett: a kontinens sorsát meghatározó alapvető döntések meghozatalára van szükség. Európa keresztény identitásának jövője nagyban függ attól, hogy képesek vagyunk-e megtalálni a megfelelő válaszokat az előttünk álló kihívásokra. Mindehhez a szellemi kapaszkodót több mint ezer éves keresztény gyökereink nyújthatják. Különösen nagy felelősséget ró mindez a keresztény kötődésű médiára és általában azon újságírókra, akik az egyházi tanítások szellemében végzik mindennapi munkájukat. Egy, a keresztény média szereplőit és a keresztény kultúra aktuális kihívásaival foglalkozó gondolkodókat összehozó vitafórum létrehozása nagyban hozzájárulhat a releváns kérdések megvitatásához.
Tovább