Hírek

Tiszteletbeli konzulok találkozója Washingtonban

Az ünnepi időszak egyik fénypontja, amikor évente egyszer Washington D.C-ben az Amerika-szerte szolgálatot teljesítő tiszteletbeli konzul és diplomata kollégáinkkal találkozunk, hogy megvitassuk az elmúlt év eredményeit és tervezzük a jövő évet.

Tovább

Figyelem! - Attention!

Figyelem! - Attention!
Tovább

Nemzetközi Emmy Televíziós Fesztivál – Nyitó rendezvény a New York-i Magyar Főkonzulátuson

60 ország több mint 600 televíziós személyisége találkozik minden évben New York-ban a szakmát átfogó és sikereit díjazó Nemzetközi Televíziós Fesztiválon, amit az Emmy Díjátadó előtti hétvégén tartanak. A 2019. évi Fesztivál egyik kiemelkedő programpontja volt az a VIP Koktél Fogadás, amelynek a New York-i Magyar Főkonzulátus adott otthont a Balassi Intézet Magyar Kulturális Központtal együttműködve.
Tovább

Miniszteri látogatás New York-ban

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hivatalos New York-i látogatása során a Főkonzulátus szervezésében találkozott Timothy M. Dolan bíborossal, valamint az EAI, Inc. Environmental Management Services-el képviselőivel. A látogatás margóján Miniszter úr bejelentette az újonnan létrehozott magyar-amerikai Columbus Alapot, amelyet a kis- és közepes vállalkozások amerikai piaci exporttámogatására hoztak létre.
Tovább