Hírek

Meghívó az 1956. évi Forradalom és Szabadságharc évfordulóján tartandó koszorúzási ünnepségre és fogadásra

Dr. Csaba Tamás vezetőkonzul és Nagy Ildikó igazgató tisztelettel meghívják Önöket Magyarország New York-i Főkonzulátusa és a New York-i Magyar Ház, annak tulajdonos szervezetei, az Amerikai Magyar Könyvtár és Történelmi Társulat, a Külföldi Magyar Cserkészszövetség és a Széchenyi István Társaság nevében az 1956. évi Forradalom és Szabadságharc kezdetének 62. évfordulójára tartott koszorúzási ünnepségre.
Tovább

A Tudós Társaság ülése a Főkonzulátuson

A Főkonzulátus adott otthont 2018. október 3-án a New York-i Magyar Tudományos Társaság rendezvényének, Microbiome, infectious diseases, as well as clinical metagenomics címmel.
Tovább

Az Aranycsapat Alapítvány előadása a New York-i Magyar Házban

A New York-i Magyar Házban tartott előadást az Aranycsapat Alapítvány képviseletében 2018. október 3-án Kű Lajos, az alapítvány elnöke és kisérője Lenvai Zoltán Rédics község plébánosa.
Tovább

Stratégiai megállapodás a BorgWarner vállalattal

Jövőre, a magyar gazdaságtörténetben először, az autóipar termelési értéke meg fogja haladni a 10 ezer milliárd forintot - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter 2018. szeptember 27-én New Yorkban annak kapcsán, hogy a kormány stratégiai megállapodást kötött a turbófeltöltőket gyártó, amerikai BorgWarner vállalattal, amely a világ legnagyobbjai közé tartozik az ágazatban.
Tovább

A konzuli díjakat október 1-től kizárólag bankkártyával (VISA, MASTERCARD) vagy pénzes utalványon (money order) lehet befizetni

FELHÍVJUK TISZTELT ÜGYFELEINK FIGYELMÉT, hogy a konzuli díjakat október 1-től kizárólag bankkártyával (VISA, MASTERCARD) vagy pénzes utalványon (money order) lehet befizetni Consulate General of Hungary névre kiállítva.
Tovább