Hírek

Tánccal, zenével és kiállítással népszerűsítik a magyar kultúrát New Yorkban

Az Operaház vendégjátéka mellett a Virtuózok fellépésével, dzsessz- és komolyzenei koncerttel, előadásokkal, képzőművészeti kiállítással és artista flash mobbal népszerűsíti a magyar kultúrát Nem Yorkban a High Note Hungary elnevezésű, november 11-ig tartó rendezvénysorozat.
Tovább

Áder János jelenlétében tartották meg New Yorkban a Magyar Állami Operaház Bánk bán-előadását

Áder János államfő és felesége, Herczegh Anita jelenlétében tartották meg New Yorkban a Magyar Állami Operaház díszelőadását kedden este, Erkel Ferenc Bánk bán című operája volt műsoron.
Tovább

Fairfielben is megemlékeztek a Forradalom hőseiről

A connecticuti magyar közösség 2018. október 21-én tartotta megemlékezését az 1956-os Forradalom és Szabadságharcról Fairfilben.
Tovább

Az 1956-os forradalomra emlékeztünk

Hagyományosan, a New York-i Főkonzulátus a New York-i Magyar Házzal közösen rendezte meg az október 23-i nemzeti ünnepi megemlékezését New Yorkban. Az ünnepségre 2018 október 20-án került sor, a két éve elkészült manhattani ’56-os Emlékműnél.
Tovább

Október 22-23-án a Konzuli iroda zárva tart

Értesítjük a Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az 1956-os Forradalom és Szabadságharc évfordulója alkalmából tartott nemzeti ünnepre való tekintettel a Főkonzulátus Konzuli irodája 2018. október 22-én és 23-án zárva tart.
Tovább