Hírek

Újra Budapesten rendezik az ITU Telecom World 2019 távközlési konferenciát

Újra Budapesten rendezik az ITU Telecom World 2019 globális távközlési konferenciát, az esemény megszervezéséről szóló megállapodást Sztáray Péter biztonságpolitikáért felelős államtitkár Hou-lin Csaóval, az ENSZ Nemzetközi Távközlési Egyesületének (ITU) főtitkárával írta alá 2019. április elsején, Budapesten.
Tovább

Március 15-ei megemlékezés a Miami Magyar Házban

Március 15-ei megemlékezés a Miami Magyar Házban dr. Szili Katalin miniszterelnöki megbízott, Schmitt Petra konzul és dr. Tanka László Panoráma Magyar Világ Klub elnök részvételével.
Tovább

Új magyar állampolgárokat köszöntöttünk

Az eskün az új magyar állampolgárokat Dr. Szili Katalin miniszterelnöki megbízott köszöntötte.
Tovább

A KKM és a Balassi Intézet által meghirdetett pályázatok

Az alábbiakban közöljük a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a Balassi Intézet által meghirdetett pályázati lehetőségeket.
Tovább

Ünnepi megemlékezés az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulója alkalmából

Pásztor István nagykövet, Magyarország New York-i főkonzulja, valamint a Magyar Ház vezetősége és társtulajdonos szervezetei: az Amerikai Magyar Könyvtár és Történelmi Társulat, a Külföldi Magyar Cserkészszövetség és a Széchenyi István Társaság, tisztelettel meghívják az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulója alkalmából tartandó, két ünnepi megemlékezésre.
Tovább